out of the ordinary

alltså, jag ska nu erkänna något, som ingen får kommentera om någonsin.
jag är hooked, på en serie från 90-talet, man kan ju inte göra annat än att älska the 90's. sabrina, tonårshäxan. såå jävla bra serie, as töntig serie, men så jävla underhållande.

nu, såg jag sista avsnittet på säsong 6 (har för övrigt plöjt igenom 6 säsonger på 1 vecka...) och avsnittet på säsong sju har inte laddat klart än, och jag är sååå lesss. är hemma och är sjuk, och har liksom inget att göra nu när jag inte kan se sabrina. haha! SABRINI.... as kul! as bra! fabolus!

ja, igår.. så insåg jag att det är sista april idag. vartfan tog tiden vägen? jag trodde typ att sista april inte var förrän typ om en månad, minst... så, ja! vafan gör man? jag har inte planerat nått. jag orkar typ inte ens bry mig. helst skulle jag bara vilja vara hemma hela kvällen och kolla på sabrina. men, det går ju inte. och att grilla nånstans känns ju så kliché. det gör man ju jämt. jag vill göra nått out of the ordinary. men vad finns i sundsvall som är out of the ordinary liksom? kanske gå på pipeline, det är out of the ordinary för mig. men gud så tråkigt. pipeline liksom, vad är det?

tänk vad skönt det vore om man va liten, och kunde gå på hotspace igen, med alla sina tjejkompisar, och röka innan vi kom in, så att linus och alla andra skulle känna att vi luktade rök, för det va coolt att lukta rök. hahahha-. skönt att man kan tänka tillbaka och inse vad patetisk man va och faktiskt skratta åt det.

nej, det tåls att tänka på. what to do, what to do? kanske anordna ett as stor sista april fest hemma hos oss? vilka kommer komma? amanda typ... jag har inga andra kompisar, förutom frida, och hon är 22 timmar härifrån med flyg. så.. hon hinner ju inte komma. och vem vill förresten sitta i en lägenhet på sista? man ska va i en stuga... bli aspackad och sova på en gummidrake som cicci gjorde, eller springa omkring i kohagen med en ficklampa och skrika "L A P D, whats your name, and what do you do?!?! " oj, vad internt och nostalgiskt det blev. dessutom va inte det där på sista, det va på amanda 15 års dag, då hon så passande fick en rosa truckerkeps som vi så fyndigt hade skrivit "byxmyndig" på. gulligt. jätte gulligt. verkligen.

ha, nej. jag skulle vilja sätta mig i en bil, med mina vänner. köra långt långt bort, tills vi hittar ett mysigt ställe att slå oss ner på. sen bor där för alltid. och bara ha det bra tillsammans med dom jag älskar mest. frida, det är bäst att du sätter dig på det där planet hem nu så du inte missar roadtrippen.

vi får se vad vi gör. det visar sig. och det löser sig, sa kärringa som sket i vasken. hej hopp!

just a cool cat with glasses

jag har blivit grov-förkyld. har ingen röst what so ever, det enda som kommer fram när jag försöker prata är ett ynkligt litet pip.

igår va jag på synundersökning. guess what, this cool cat is getting glasses. jag har alltid velat ha glasögon, tycker det är assnyggt av nån anledning. men igår, när jag såg mig själv i glasögon, så kände jag mig som en douche. dessutom, så är det sviiiindyrt. men, a girl gotta do, what a girl's gotta do..
nu när jag ska börja på universitet till hösten så kommer jag behöva glasögon när jag ska koncentrera mig så mycket, dessutom passar det bättre att ha glasögon när man pluggar, slipper jag känna mig så töntig. jag behöver ju inte ha dom jämt.

anyho, här sitter jag. ska iväg och jobba kvällspass om 3 timmar, men jag måste åka och uträtta lite ärenden, som jag inte har ork för alls. verkligen noll ork. dags att ta sig i kragen och göra nått åt saken.

cicci, is back som vi alla vet. så nu har jag min top hairstylist tillbaka, hon färgade mitt hår igår, och damn va långt hår jag har fått. har inte fattat själv eftersom att jag har uppsatt jämt. men det går nedanför brösten. long, lucious curls...

jaja, nu ska jag orka med mig själv. blä!

grattis till xhavit som fyller 51 år idag! hoppas du blir glad för kaffemaskinen vi har valt :) jag kommer och äter tårta efter jobbet! lite sent för tårta runt 23 tiden, men familjen kryeziu är inte den som är den, nattugglorna brukar jag kalla dom för. eller nått. jaja! hej svejs!

samtalsämnet nr 1: moi!

sorry för dålig uppdatering. (frida.)

happ. vart ska man börja? cicci har kommit hem från australien, väldigt plötsligt och chockartat. men väldigt kul också såklart. så, de senaste dagarna har vi hängt med henne. förutom igårkväll, då tog jag & amanda på oss skogs-mulle outfiten och drog till hooden och grillade med en massa människor. också drack vi lite vin och hade det mysigt framför brasan.

imorgon blir det inflyttningsfest. vi har bjudit så jävla mycket folk. jag är dock lite ledsen över att carro inte ska komma, men sånt e livet. hon hade varit hos frissan och färgat sig så fint i håret. tydligen är jag nått slags samtalsämne på den där frisörsalongen. kul att jag kan hjälpa till så de har nått att prata om! :) "ta det med en nypa salt.."

nu ska jag iväg på släkt-träff. jag vill inte. orkar inte. jag är så trött, och mår illa. uuuä! jag är jättehungrig men jag kan inte äta. och jag måste sminka mig och hej&hå! allt va ba jobbigt nu.

idag har vi vart på birsta, och fanny har kommit hem också. hon hon lärde mig att rulla egna cigg idag, så det har jag hållt på med halva dagen. det är tydligen det senaste i sthlm, rulla egna. ha!

nej, nu är jag less, och jag måste städa här hemma, och upp å jobba tidigt imorgon bitti. wiihoooo! nu ska jag kräkas lite. hejdå!

jag och mitt hjärta!

ja, nu sitter man här. alldeles för tidigt på en lördag. varför? jo, det ska jag berätta.

igår, så tyckte min älskade sambo först och främst att det va en otroligt god idé att åka och bada med sina vänner kl 23.30 på natten. nån hade en flickvän som jobbade nånstans som hade nyckel till poolen. han kommer hem kl 02.00, och vi somnar inte förrän 04.00 då vi ligger och kollar på serier.... imorse klockan 09.00 är det nån som står och hets-ringer på dörren. (jag kanske ska nämna att bashkim tog min bil igår..)
då när han ska parkera så fanns det inga lediga parkeringsplatser under skylten "besökande", och hans bil står ju på våran hyrda parkering. så han ställer sig på nån annans parkering. resultatet = arga grannar som hysteriskt ringer på dörrklockan en lördags-morgon, vilket resulterar i att jag bli arg för att de väcker mig, och för att bata är så jävla dum som inte tänker, så jag skickar ner honom att flytta bilen, sen när han kommer upp ska han gå och lägga sig igen, trots att han börjar jobba om 30 min, och bli arg på mig för att jag startar datorn, för det STÖR honom!?!?
(läs nu igenom detta som att jag berättar allt utan att ta en andningspaus)

dessutom.. så ligger han och fiser (på vår nya VITA soffa) och, jag vill ju säga att, jag har aldrig, då menar jag ALDRIG i hela mitt liv, känt någon sådan äcklig doft komma från en annan männsika. det är det absolut värsta.......
han är så attraktiv och jag är så attraherad av honom just nu.

nu är han arg för att han inte fick sova dom där extra två minuterna innan klockan ringde... "jävla fitt, hormänniskor som inte låter mig få min sömn. jag säger bara stackars kunder idag, för när jag inte får sova, blir jag på dåligt humör!!!" men, ursäkta, är du född igår eller? spädbarn blir på dåligt humör när dom inte får sova, du är en vuxen man, DEAL WITH IT!! dessutom är det bara ditt fel.

så, nu ska jag give him a kiss goodbye, så kanske han blir lite glad! härligt uppfriskande såhär på en lördagsmorgon. idag måste jag städa, och pappa envisas med att vi ska åka och köpa nya tallrikar. ba å gö som han säg.


nu är han helt plötsligt jätteglad och står och sjunger i badrummet. schizzzoooooo!

hej! här följer lite bilder på när han i ren protest kliver upp och klär på sig och stormar ut. det värsta hände dock nyss. vi står i hallen och ska pussa på varandra, då han släpper en tyst, smygande äggmök. hans respons blir: "hahah, det där kallar jag fan äggmök, thats the ägg to the mök. hejdå gumman..."


hejdå. love you! så länge vi båda andas! puss

that time of month

fick ett jätte konstigt samtal precis.
erika på jobbet ringer och säger:

"hej, jättesnabbt. en kund kom in på jobbet och sa att du känner någon josephine som har en stege som du vill ha, som hon ska sälja nu...."

eeeeh, va?! utveckla lite tack, för just nu förstår jag N A D A.

ja, tydligen. min barndomsvän jomman hade en jättefin gammal vit trästege i sitt rum, som hon hade kläder på, och lite ljus och så vidare. och den stegen ska hon tydligen sälja nu, och då kom hennes mamma in på jobbet och sa det. jaja, jättekonstigt ändå. haha.

nu, är vi inne i den tid i månaden när alla räkningar kommer. och jag får fan krupp på dethär. och plus att vi är nyinflyttade så får man en massa "du-är-nyinflyttad-räkningar" av nån anledning. man borde få pengar ist... "välkommen, här får du en nyinflyttad-present. 1 miljon.." woho! det skulle va nått. alla dessa kanaler.. 1536 kr.. jamen dåså. bata ringde och sa upp alla kanaler på en gång när vi fick fakturan. feeetttt dyyyyrt. så, nu ska vi jävlas med att skicka tillbaka boxern, sladdar, modem. uuuä! aldrig kan det vara enkelt. nu ska han ha nån jävla dreambox ist. jag har beslutat mig för att inte ens lägga mig i litegrann.

imorgon ska jag ha folk här hemma, så jag måste städa. ork! och städa bilen, utvändigt och invändigt. den är lika skitig som alltid. plus byta till sommardäck. jag som ska sälja bilen. men röda faran förtjänar lite uppmärksamhet och kärlek.

mamma och pappa va här i förrgår och lagade middag och drack vin. också när pappa skulle ta ut maten ur ugnen så slant han med handen, och fick hela det asvarma fatet på handen, och sen landade fatet på tallrikarna jag hade ställt fram för att duka med. och tallrikarna gick sönder. alltså, jag har aldrig sett min pappa få så dåligt samvete... över att råka göra sönder två tallrikar. ojojoj. det är fula ikea tallrikar för 5 kr st ungefär. men nu jävlas han med att kompensera upp och gå och köpa några as dyra tallrikar på cervera ist. sluta upp nu! lill älskade pappsen. han fick jätteont i sin brännskadade hand, men brydde sig mer om tallrikarna.

animal planet visar nu ett program om spökdjur. dom är släkt med lemuren med mycket mindre. sååå jävla söta med otroligt läskiga djur. (animal planet är vårt absoluta favoritprogram btw.. nördigt jag vet.)



såå jävla läskig på första bilden, men tänk er på dom andra. så jävla söta. jag dog lite inombords nu. haha, tänk dig att möta en sånt där hysteriskt spökdjur mitt i natten när du är ute på en promenad. jag skulle bajsa på mig. dock väldigt osannolikt att stöta på en sådan på väg hem från krogen i sundsvall. men kanske... det är ju typ madagaskar djur. ii! nu ska jag sluta skriva.

PUSS

det finns folk till allt.

vad är det för jävla fel på folk!?

med alla dessa kanaler som min sambo har beställt, så har vi animal planet och sådana kanaler. jag sitter nu och kollar på ett program som heter shark night. en jävla idiot som simmar med vithajar, i 30 timmar!!! UNDER NATTEN! becksvart vatten, och bara han helt själv, med vithajar, och en massa andra hajar. hajar jagar under natten. och hajarna attackerar honom, dom är kanske 6 st som försöker äta på honom, men han slår dom på nosen så dom blir paralyserade. men alltså, allvarligt? jag sitter här och håller andan för jag blir så himla rädd. hur fan vågar man göra det? jag skulle inte ens doppa lilltån i ett vatten som jag visste va fullt med hajar. fyfan!

en annan sak jag har tänkt på, som inte har med nått att göra egentligen. men det är när någon försöker såra en annan människa genom att påpeka hur man ser ut. varför gör man så? det får man bara göra om man själv är perfekt, och ingen är perfekt.. alltså får man aldrig göra det. den här psykbruden som jag berättade om, har vid upprepade tillfällen kallat mig för flodhäst. ja, det va ju intelligent. bra ordval. att likna mig vid ett djur. flodhästar är söta tycker jag, och dessutom jätte farliga, sååå. watch out! jag kanske attackerar dig som den flodhäst du påstår mig att vara. skulle kunna sitta här och kasta ut alla möjliga glåpord och elaka saker, som bara är fakta och sant egentligen. saker som sägs and so on. men jag är bättre än så, och har bättre saker för mig i livet än att haka upp mig på en sån liten männsika.

om man nu skulle vilja såra en annan männsika så får man väl ta och komma på nått bättre tycker jag. varför man vill såra någon annan, det förstår jag dock inte. men vissa mår ju inte bra och måste kanske hävda sig själv genom att såra andra. återigen, låg självkänsla.

nu är det natt på programmet och hajar hugger mot den här killen som är helt störd. och nu är det en stackars haj som har fastnat i elkablarna som dom har i vattnet till alla lampor.
han räddar hajen! ojojoJ! fy fy fyfaaaan! jävla dumhuvud. palla utsätta sig för sån livsfara. du kan lika gärna ta livet av dig.

ja, det finns fan folk till allt.

idag har jag haft en skön dag med mandy på stan, I SOLEN! köpte ett par nya jeans. needed.
nu har jag sökt utbildning till hösten! wwiiihooo! :) nu får vi la se vad det blir av mig.

adjö!

internet

äntligen har JAG fixat internet. går inte att kommunicera med bata, då han har beställt en massa fotbolls-kanaler. nu är det viasat fotboll, manchester-chelsea som gäller. så, jag har suttit och fipplat själv, och fixat internet. man är väl för smart.

så jävla ledsen att jag missar big brother. min absoluta favorit program. haha, jag älskar christian. så jävla miss-anpassad, efterbliven och helt underbar. han passar verkligen inte in, och han bara är. love him. älskar sonia också, dock är hon så jävla lik en psykbrud som är helt besatt och jättekär i bata, hon höll på som fan och jiddra i höstas, jättekul! haha, men jag diggar henne. inte psyk-bruden alltså, (inte så mycket att digga där...), utan sonia!


hade nyss ett givande samtal med fanny, fast lite ledsamt. hon kanske inte kan komma på min inflyttningsfest. och jag blir såå himla ledsen om hon inte kan komma. då tänker jag lägga mig i ett hörn och gråta, floder! usch, hemska tanke!

nej, nu blev jag på riktigt ledsen. nu ska jag göra nått tusen ggr vettigare än detta! tack&hej!

L G H

nu har vi äntligen fått till det i lägenheten. det är lite sladdar som ska gömmas och nån ljusstake som ska upp på väggen. annars så är det klart. så skönt. jag tänkte lägga ut lite bilder så ni får se, då främst till frida.. som är så långt bort! :)

igår var det girls night out, vi va först hemma hos oss och drack vin och surrade. sen drog vi på oscar. sjukt längsen man va ut. det va iaf trevligt.

jag har faktikst ärligt talat inte så mycket att komma med. igår skulle jag köpa blommor på en butik, och tjejen i kassan kollade på mig så konstigt, och efter ett tag sa hon, "ursäkta, jag måste få fråga, har du haft en syster som hette johanna?". "eeh, ja..." 
"men gud, jag trodde nästan att det va hon som gick in i butiken, ni är sååå himla lika varandra. jag och johanna gick i samma klass på högstadiet.."

osv osv. det va lite jobbigt faktiskt, att bli påmind om att man en gång har haft en storasyster. men kul också ju att hon tyckte att vi va så lika!

det har inte hänt så mycket i mitt liv. astråkigt. jobbar, äter sover, skiter.. också har vi flyttat på det. otroligt tråkigt.
nu ska jag äta middag hemma hos batas föräldrar. men det finns bara pasoul, som är nån äcklig bönsoppa, så jag får nog koka makaroner eller nått dylikt istället. bata ska väl ha kaviar i sin pasoul.... mmmm!


kök köket.




vardagsrum.




sovrum.


hall.



badrum.


ja. så ser det ut och vi stormtrivs. :) ska byta ut lite kuddar i sovrummet och få in lite färg och piffa lite. men man måste väl "bo in sig" först!

time to do nått vettigt. good day folks!

Brist på annat

I brist på annat att göra mesans jag väntar på att bata ska hämta mig på skolan så skriver jag lite! Jag har gjort prov idag och det gick åt helvete, så jävla trött och less nu! Dessutom gjorde jag sönder min bilnyckel, eller den gick av! :O men snäll som min pojkvän är har han fixat det nu! Lägenheten är snart klar, vi har fått upp allt på väggarna och nu är det bara att få in kläderna i garderoben och städa lite! Det har böivit sena nätter! Men nu längtar jag till inflyttningsfesten :D Nu drar jag! Hej!

kattjävel

haha, alltså. jag hatar katter. jag skulle aldrig kunna ha en katt som husdjur. oförutsägbara, konstiga djur det där. men dom kan vara jävligt roliga ibland också. jag är en "dog-person" som ted skulle ha sagt. anyhow, när det är catfights, då kan man skratta ihjäl sig åt dom där djuren. katterna alltså.

vi har iaf flyttat in nu. jag ska lägga upp bilder när jag får tid. men just nu är det så mycket. så ni får titta på den här videon ist! :)






RSS 2.0