soliga dagar

vilka fina dagar. den ena dagen är finare än den andra. har legat på fläsian och solat tre dagar i rad nu. brun är man ju.

till veckan är det gatufesten. wihoo! frida är hemma, pablo kommer, jag mår bra, jag är lycklig och nu ska jag laga en makaronilåda.

känns som att jag har vart full konstant i tre veckors tid. fyllt år har jag också gjort. fick jättefina presenter. bla ett thomas sabo armband från min bästa vän och samboälskling.

har inte så mkt att komma med. snart får jag veta om jag kommer in på min utbildning.

imorgon kommer jommisen och hälsar på. hoppas att jag hinner träffa henne.

nu kallar plikten.

hejja!

södermalmsfjortisarna i all ära :)

det tog ju en jävla tid för det där mobil-inlägget att läggas upp.
jaja.

FRIDA HAR KOMMIT HEM!!! pratade nyss med henne i tha phone. hon har sovit hos sin kusin nemo inatt.......

anyhooo, så har den senaste veckan bara vart så jävla bra på alla sätt.. först i torsdags så hade vi reunion med vår förening från gymnasiet, SFGF.. träffade alla gamla brudar och det va så kul. vart askalas och skämde ut mig.
fredags kom frudolf hem, så då vart det ju ett litet glas också, och samma i lördags.

men på lördag dag så åkte jag frida och marris ut på fläsian och solade järnet. hej&hå, vilken bränd kropp man kan få..

igår, så hade frida lagat chilenskt mat, och bjudit hem alla oss gamla södermalmsfjorskor. fjortis-frida var där, skr0llan, frost, linen, cilia, jayhanna, mini-frost och lilla jag då! :) om jag ska översätta till något som inte är lika internt så va frida, amanda, ida, lina, cicci, johanna, emma och jag där.
höglunda va tider det. det kommer fortfarande fram människor till mig på krogen och påstår att dom är rädd för mig, varför vet jag inte, men vi va tydligen vääääldigt elaka mot folk. hemskt. men jag kan inte förstå, att hur hemska vi än va mot folk, så är vi alla fortfarande vänner, efter 10 år tillsammans, och vi sitter hemma hos frida, äter chilensk mat, dricker vin, skrattar tillsammans och beundras över linas fina barn (hon hade bara med sig minsta bebisen igår.) :P och bara njuter av varandras sällskap... trots att en av oss har bott i chile/barcelona i 3 år, en annan är tvåbarns morsa, en tredje bodde i oslo och drar nu till sthlm.. osv osv. jag blir så nostalgisk av alltihop att jag måste nog gråta en skvätt.

det var iaf en väldans trevlig middag med alla mina fjorsker igen, det enda som saknades va lite "walk of life" med dire straits, timmy pettersson och hans bil. eller lite sector seven7- don't follow the stream. dååå hade man vart på G. sen hade kvällen varit fulländad.

ikväll blir det återigen en trevlig kväll, denna gång hemma hos holmers. på lördag firar vi att jag har levt i snart 22 år. då kommer lina också! PUSS!













adjö!

eh ja.

jag försökte mobil-blogga igår. men det gick inte bra. så jag försöker förstå mig på vad jag gjorde för fel. men förstår ingenting fortfarande. så det blev jag inte så mkt klokare på.

igår va jag i parken på picknick med cilia och mandy, sen åkte jag och karln hem till mamma&pappa och drack vin, åt middag och spelade kort. sen drog vi och hämtade carro och kollade in BB-finalen! så jävla gott snack att simon vann. kan inte vara lyckligare.

idag har vi firat nationaldagen. jajemen! vi har vart på stan, där det va sååå jävla mkt folk, så jag, amanda, admir och bata gick och satt oss vi ån och drack smoothies och myste.

nu är vi ute i timrå hos familjen kryeziu. vi har ätit gjiz, världens godaste mat. sommar-mat. och nu sitter vi och pratar, men jag&vio ska göra äppelpaj. köpte en asfin klänning idag också. en långklänning. jappjapp

på fredag, KOMMER FRIDA HEM! och jag jobbar till 22 :( buhhhuuuU! man kan ju hoppas på att hon kommer hem sent på fredag!

nej, nu ska jag socialisera och sen skala äpplen!

hej&hå.

Provar att mobil-blogga! Ikväll hänger Car...

img_7122 (MMS)

Provar att mobil-blogga! Ikväll hänger Carro hemma hos oss, BB final ju! Hejja simon!! :D  Idag har jag hängt i parken med picknick och Amanda och cicci, sen har jag och bashkim varit hos mamma och pappa och solat, druckit vin, käkat middag och spelat kort! Igår va vi även och kollade på en segelbåt som pappa kanske ska köpa! Då ska jag ta skepparexamen så vi kan åka ut och segla! :) nu börjar BB! Hejdåhejdå


uppis

jaha. det va inte igår. vad har hänt? igår så regnade det, jättemycket. och blixtrade, och åskade. asmysigt! jag och karln tände ljus, hällde upp lite vin och låg i soffan och myste. :)

jag har vart dödssjuk. jag har ju vart sjuk tillochfrån i typ 1 mån. haft en hosta som aldrig har velat försvinna, sen i onsdags så va jag och bata ute och åt, och då kände jag mig fett dålig. fick ont i halsen och grejer. åkte till doktorn som tog en massa prover, jag hade halsfluss. också tog dom sänkan på mig, för att kolla om jag hade nån infektion i kroppen, dom mäter blodkropparna på nått vänster. den ska iaf helst ligga på noll, men inte över fem. min låg på 62. eh ja! men nu äter jag penicillin, och mår lite bättre. dock fortf int i halsen. och jag har fått nån slags ögoninflammation. min chef tror att jag har fått klamydia i ögat.....

i lördags var jag iaf på cirkus. såå jävla kul! mådde dock så pass dåligt att jag inte klarade av att stanna under hela föreställningen. men, första timmen va kul. vi har ju sån här western union på jobbet så man kan skicka och hämta pengar utomlands. och då hjälpte jag och madde en kille med det och han jobbade på cirkus, och som tack så fick vi gratisbiljetter.

det bästa som har hänt under veckan måste ju ändå vara att jag är klar med MATEMATIK B! äntligen, äntligen, äntligen!!! som jag har hållt på. jag tror det är tredje eller fjärde gången. första gången så gick det ju rätt bra, men då flyttade jag ju till barcelona, andra gången vart jag ju typ kär eller va det va... men nu, nu ni! är jag klar. jag har fått mitt betyg och det är klart. så, universitetet, here i come!! :D

nu ska jag åka iväg till skönsmohuset och snarra lite med bossen om sommarens jobb. sen åka iväg till amanda en sväng.
ikväll ska vi hem till fam kryeziu som jag inte har träffat på år och dar, känns det som. batas lillebror skrev nyss ett sms. "lever du flicka?" så, ja. det är väl dags att visa att jag lever.

goooddaaaaay folks! :)

PUSS

RSS 2.0