söndag.

söndag. bakis, kalas, en stukad fot, skrubbsår och en jävligt stökig lägenhet.

jag har nyss kommit från maria som har fixat mina naglar, slog ju av en nagel på jobbet igår. helvete, vad ont det gjorde. men nu är det fixat och fint igen! :)

igår satt jag och carrvan och halsa och kollade på eurovision. sen drog vi på "krogo............"
man har ju haft roligare. det va så konstigt folk ute. men, tina gav mig en AS GOD shot, sen va man på g.

ja, och jag tog på mig mina killer heels, och det kunde ju inte resultera i något annat än att jag ramlar. på vägen till bilen, så snubblar jag på mållinjen. på ett övergångsställe, ligger jag.. skriker av smärta, gråter krokodiltårar och tänker, jag vågar inte titta... ben-piporna sticker ut ur foten, jag känner det. men, nej. men jag skrapade upp knät, och byxorna gick sönder. så när vi kom hem så fick jag ett bamseplåster av bata också plåstrade han om mina skrubbsår (puss till dig). idag haltar jag. det ska kännas att man lever. :P

har vart hos carro på födelsedagskalas. vi har skrattat så att tårarna har sprutat. ätit god tårta och fått träffa adam som jag inte har sett sen han stod i ett hörn och bajsade i blöjan och sa "lotta, gå härifrån.. jag vill va ifred. jag bajsar." nu är han 9 år. söt unge!

jag skulle ha tvättat idag, men det går inte med min stackars fot. jag skulle ha städat idag, men det går inte med min stackars fot. sammanfattningsvis kan vi säga att allt som är jobbigt går inte för min stackars fot.

skypade i typ två timmar med frida i förrgår. det va så kul å se henne, och prata och planera! vi ska bo i ett hus i höga kusten i sommar med en varm, kärleksfull, chilensk familj. jag längtar, att få hitta på saker med mina två bästa i världen. frida&amanda! :')

nej, nu ska jag lägga foten i högläge och kolla på nån dålig komedi och vänta på att den finaste och bästaste människan på jorden kommer hem från jobbet. då ska vi skriva ut min statistik rapport så jag kan lämna in den imorgon. sen kommer amanda och vi ska se BB! hoppas att sara eller madde åker, hoppas hoppas!

idag var hela jag en stor boll kärlek känner jag. side-effects av shoten kanske. tina, vad var det i den där shoten egentligen?

PUSS, fred,kärlek och respekt till alla. HAHA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0