..

orkar inte skriva. egentligen. har liksom inte så mycket att komma med tror jag. kan ju skriva vad som har hänt i mitt liv de senaste dagarna.

har jobbat hela helgen. 35 timmar för att vara exakt. på tre dagar. när jag slutade i lördags drog jag till valle som fyllde år och hade fest. jävulskt äcklig som man är efter att har jobbat en hel dag, kom jag in i en lägenhet proppad av folk där tjejerna hade fina klänningar och fest sminket på sig, och killarna hade skjortor och luktade gott. men det va trevligt. träffade amanda som stod med en söt tjej som försökte få henne att dricka vodka med cola light, som tydligen var asgott. sen kom det en annan tjej, som va aspackad.. med en absintflaska. haha! den fick amanda också, hon hällde i sig en kork, sen va den flickan kanon! men, det va trevligt att få komma bort och träffa lite folk och socialisera. bor ju praktiskt taget på ica annars.

har hämtat papper på castor idag för att ansöka om medlemskap i föreningen till lgh. tänk om dom inte skulle godkänna mig? värsta nervig. men, jag har ju inga betalningsanmärkningar eller så.. så det ska nog gå bra. då får ni komma på inflyttningsfest allehopa! köpte även två par converse idag. har slitit ut mina totalt. så jag köpte ett par ljusrosa.. och ett par låga vita.

OCH, det största som har hänt idag, var att.. wait for it... wait for it..

nej, men jag gjorde ett till prov i torsdags, och idag fick jag resultatet. ALLA RÄTT, igen! man är väl einstein själv förfan. detta är fan revolutionerande.
har mensvärk fast att jag inte borde ha det. wierd!

nu blire mys. snart flyttar viiii! :D


Kommentarer
Postat av: Madelene P

DU ÄR JU GRYYYYM DU! :) Men jag tror stenhårt på dej ja! Du är min idol! skulle vilja att du hade jobabt till tio ist med mig!

2011-03-01 @ 14:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0