..

orkar inte skriva. egentligen. har liksom inte så mycket att komma med tror jag. kan ju skriva vad som har hänt i mitt liv de senaste dagarna.

har jobbat hela helgen. 35 timmar för att vara exakt. på tre dagar. när jag slutade i lördags drog jag till valle som fyllde år och hade fest. jävulskt äcklig som man är efter att har jobbat en hel dag, kom jag in i en lägenhet proppad av folk där tjejerna hade fina klänningar och fest sminket på sig, och killarna hade skjortor och luktade gott. men det va trevligt. träffade amanda som stod med en söt tjej som försökte få henne att dricka vodka med cola light, som tydligen var asgott. sen kom det en annan tjej, som va aspackad.. med en absintflaska. haha! den fick amanda också, hon hällde i sig en kork, sen va den flickan kanon! men, det va trevligt att få komma bort och träffa lite folk och socialisera. bor ju praktiskt taget på ica annars.

har hämtat papper på castor idag för att ansöka om medlemskap i föreningen till lgh. tänk om dom inte skulle godkänna mig? värsta nervig. men, jag har ju inga betalningsanmärkningar eller så.. så det ska nog gå bra. då får ni komma på inflyttningsfest allehopa! köpte även två par converse idag. har slitit ut mina totalt. så jag köpte ett par ljusrosa.. och ett par låga vita.

OCH, det största som har hänt idag, var att.. wait for it... wait for it..

nej, men jag gjorde ett till prov i torsdags, och idag fick jag resultatet. ALLA RÄTT, igen! man är väl einstein själv förfan. detta är fan revolutionerande.
har mensvärk fast att jag inte borde ha det. wierd!

nu blire mys. snart flyttar viiii! :D


pensionärsjävlar

jamen gud. vad dålig jag har varit på att uppa. igår va en sån där effektiv dag igen. var på skolan, gick ut och promenerade runt sidsjön (MED BRODDAR).. sen, drog jag och jobbade.
haha, jag och amanda såg ut som dom största no lifers ever. vi promenderade omkring med dom där jävla broddarna på fötterna som två nypensionerade tanter.. också är det friluftsdag i backen, så det är folk överallt. jag hade dessutom tights, och BRODDAR.. kan inte riktigt släppa att vi hade broddar på fötterna. fast amanda såg värst ut, då hon valde att ha ett litet stickat pannband med en ros på. haha! sen orkade vi inte gå RUNT sjön, så vi gick över den. och där va det ju såklart inte plogat (daah) och vi kunde inte gå brevid varandra, för det var bara upptrampat en liten gång. så amanda gick framför mig och var tvungen att skrika för att jag skulle höra nått, också plumsade vi omkring i den där jävla snön, MED BRODDAR! hahaha. ja det va en trevlig upplevelse.

ha, ni vet när man har bråkat med någon, också kommer man på efteråt att, "fan.. jag skulle ha sagt sådär.." så jävla frustrerande. men det händer inte när man bor ihop med någon. för om man tjurar på varandra då, så kan man vara tyst och tjurig ända tills man kommer på nått bra på att säga igen. haha! jag antar att det va lite så det hände för frida igår. hon skrev till mig på facebook, att hon hade suttit och tjurat på pabbe, sen hade hon läst min blogg.. och börjat skratta.. och då är allt FÖRSTÖRT! då kan man inte tjura mer, börjar man skratta är det försent, förstört.. alltihop! så, förlåt frida att jag förstörde eran tjurdag!

igår.. skulle jag göra kvällsfika åt bata och mig. och jag gjorde jättefina mackor med philadelphia och tomat. då kommer den där jäveln och ska ha kalles kaviar på alltihop. men VARFÖR gör du såhär mot mig? då skrattar han och säger: "men snälla gumman, låt mig vara konstig då." jag svarade med en följdfråga "vem är det som har lärt dig att äta såhär konstigt..?!?!" han säger.. "ingen har lärt mig att äta konstigt, jag har kommit på allt själv (dessutom lite stolt när han påpekar detta), men det är ingen som har lärt mig eller sagt åt mig att jag inte ska äta såhär..." jamen dåså!  bara som en sak som jag tycker är as äcklig, som egentligen inte är så äcklig. när han äter flingor och mjölk.. när flingorna är slut, så är allt slut. man dricker inte upp mjölken som är kvar, men det gör han. han dricker bokstavligen ur skålen, halsar i sig all mjölk som är kvar. det ser jätteäckligt ut. men okej, mitt hjärta! du får vara konstig.

jag var förövrigt hos tandläkaren häromdagen och lagade mitt första hål. har aldrig haft hål förut, och nu har jag fått det. damn va ont det gjorde att ta bedövningen. och asjobbigt efteråt. de bedövade mig snus-sida. så jag kunde inte snusa eftersom att jag inte kände nått, när den började rinna eller nått. jag, "fem-minuters-snusaren".. det gick inte så bra. så jag satt mest och var frustrerad. äta kunde jag inte heller göra.. eller jag fick inte, eftersom att jag inte kände nått, hade jag lika gärna kunnat bita mig i kinden.

han pratade med mig nu, och allt började helt plötsligt lukta kaviar. usch usch usch! jag måste gå till ett annat rum nu.



hahahah! idas pappa förra sommaren. hasse är min idol! jag älskar honom!

urime kosova!

i torsdags fick jag träffa linas nyfödde son. levis. han låg i min famn tills han somnade. mys mys mys! jag längtar sååå tills jag får egna. jag kan inte fatta, att lina, som hade blått underhår och ordnade dom sjuuukaste festerna, är tvåbarns mamma. haha, fan vad kul vi hade på den tiden alltså.

"nej, men han är misshandlad.. nej, jag menar ju missfoster.. nej nej nej, jag menar att han är missförstådd.." hahah! jag va aspackad och försökte säga medvetslös, heeelt omöjligt va det.

ikväll har amanda varit här och hållt mig sällskap medans våra karlar är på nån jävla albanfest. dom hade ju sin nationaldag den 17 februari. och nu ska dom fira det genom att dansa i en ring och vifta med servetter. jag vart medbjuden, men jag kan säga att jag gladeligen tackade nej. det finns inget mer skrämmande en att vara den enda svensken i ett rum fullt av albaner. jo, fia är ju iofs där, men hon är ju grov rutinerad. hon har ju varit med i typ 5 år. jag kan ju förstå vad dom pratar om. jag fattar ju själva ämnet, men inte vad som säger.. så jag kan ju liksom inte tillägga nått. jaha, nu pratar dom om någons moster. vad ska man säga liksom? "ja, jag har också en moster.. heheh.." -pinsam tystnad....
nej, så därför sitter jag hellre ensam med popcorn, och tycker synd om mig själv. jag kör på det här med självömkan, för det är sååå bra för självkänslan. ikväll ska jag sitta med offer koftan på! trots att den kliar, och är trång.

nu ska jag se klart "mickey, blue eyes.." :) sen sova! jobba imorgon. soooooooooooom vaaanligt!


det är mer inspirerande med ett ägg och en korv..

ikväll har vi vart på allstar och kollat champions leauge. jag är ju inte ett dugg intresserad av fotboll. några personer som springer omkring som yra höns och jagar en boll, för att sen sparka på den. det där är ett mysterium för mig. men, jag låtsas tycka om fotboll, för det är tydligen coolt när tjejer låtsas vara sport-intresserade. 
så, när barca gjorde 1-0 så måste jag säga att david villa va offside. lät det bra? jag lät grymt intresserad. eller hur? haha! ironi är kul! det va iaf trevligt med trevligt sällskap. jag satt mest och pratade med henke, som påstår att man kan förtids-pensionera sig, men ändå jobba 100 % och få ut pension ändå? låter högst osannolikt, så då gav han upp med att fortsätta lura mig och drog en rolig historia om en korv och ett stekt ägg som ligger i en stekpanna, då säger ägget, damn. va varmt det va här, då reser sig korven upp och säger; "hjälp! ett talande ägg.." hmm, jag sa att det va samma historia som med muffinsen som satt i en ugn. (den enda muffinsen säger, gud vad varmt det är här, då säger den andra, hjälp en talande muffins. ) och då tyckte han att hans historia var bättre.. "för det är mer inspirerande med ett ägg och en korv.." hahha. va?!

nästa vecka ska iaf jag och mr b köpa soffa.

jag är sååå trött, att jag inte har ett skit att komma med.

pratade med min fina och försvunna vän frida högbergarn på telefon i måndags. vi pratade i en hel timme. jag ringde och störde henne i hennes alla hjärtans dag firande. men vi har inte pratat på typ 1 år. så det kändes mer relevant att prata med mig. tyckte jag. hon jobbar iaf som journalist på aftonbladet, på klick. min duktiga älskade lilla vän. jag ska åka och hälsa på henne i sthlm snaaaarT! jag längtar. då ska jag bo hos henne, och passa på att hälsa på fanny som typ bor granne med henne.

nu ska jag sova! naten e mir.

självkänsla

nu har jag tagit mig från stan, hem till mamma och pappa, hem till bajs timrå. klampat omkring i en alldeles för puffig jacka (fjällräven ala michelin), och ett par alldeles för stora skor (uggs. as fula. as sköna. as varma. väldigt praktiska!) jag och amanda besökte bokhandeln på stan. man är där alldeles för sällan. läsa böcker ska man göra. därför köpte jag en bok. Mia Törnbloms "SJÄLVKÄNSLA NU!". har redan börjat läsa, och jävlar i mig vad bra den är. rekomendation; KÖP DEN, LÄS DEN, ÄLSKA DEN! för er som inte orkar, tänkte jag berätta lite vad den handlar om.

självkänsla. ja, det var ju ganska självklart att den handlade om det.

men, man måste lära sig skillnaden mellan självförtroende och självkänsla. om man slår upp ordet "självförtroende" så står det: "stark tilltro till den egna personlighetens förmåga att prestera." det vill säga, att jag tror mig veta att jag kan få saker gjorda, uppnå mina mål, and so on!
slår man upp ordet "självkänsla", står det: "medvetenhet om den egna personlighetens värde. alltså, mitt eget värde i mina egna ögon, eller hur det faktiskt känns att vara jag.

sen skriver hon såhär:

"alltför låg självkänsla följs tyvärr ofta av högmod. det kommer som ett brev på posten. tycker jag inte om mig själv och känner att jag inte duger, så kommer jag även leta fel på andra människor. inte för att jag har blivit en ond människa, utan för att vi människor vill överleva. låg självkänsla kan yttra sig på flera sätt. ett sätt är att göra allt för att synas och stå i centrum, att kräva uppmärksamhet och bekräftelse hela tiden och ändå aldrig lyssna till andra människor. det blir ganska frustrerande när man träffar på människor som aldrig lyssnar. påpekar man för de att de inte lyssnar, känner de sig ofta orättvist anklagade- de har ju hört allt man sagt. men att höra vad andra säger, och att lyssna är inte samma sak. människor med låg självkänsla blir oftast extremt självcentrerade och självupptagna. detta leder ironiskt nog till att det som en människa med låg självkänsla ofta fruktar mest- att bli kritiserad, illa omtyckt, och övergiven- är faktiskt det som händer."

"om vi undviker att jämföra oss, och tävla med andra, så kommer livet bli så mycket enklare och roligare. det kommer alltid finnas människor som är mycket smartare, snyggare, klokare, roligare än vad vi är. men det finns ingen som är allt på samma gång."

jag känner igen mig i så mycket. jag har klankat ner på andra, och andra har klankat ner på mig. man har haft vänner som är så självupptagna och aldrig lyssnar. kanske jag själv är så? allt detta beror alltså på låg självkänsla. vad allt kändes så mycket bättre nu. självkänsla är nått vi alla måste jobba med. jag börjar från och med nu, genom att läsa boken!! hejja självkänsla hejja!! alla killar som ligger runt för att få bekräftelse, låg självkänsla, alla chefer som är tyranner, låg självkänsla. elaka människor generellt, låg självkänsla. tjejer som trackar ner på andra tjejers utseende "hon är så tjock, hon är så ful, kan inte fatta att killen jag är kär i åker hem och knullar sin flodhäst till flickvän.." låååååååg självkänsla. denna sortens bekräftelse är så skön. även svartsjuka har med låg självkänsla att göra. så du som lever i ett förhållande med en svartsjuk partner, det är inte du som gör fel, det är din partner som måste jobba med sin självkänsla. nu menar jag överdriven svartsjuka. du går till affären och är borta lite längre än vanligt, din partner tror att du har stått och hånglat med en massa män på affär'n. mmhm?

jag duger som jag är. det kommer ta väldigt långt tid innan världen har förändrats sig till det bättre, så då är det ju rätt smart att börja med sig själv. dessutom, är det attraktivt att tycka om sig själv.

"om jag inte fortsätter att vårda min självkänsla, kommer jag med all sannolikhet att drabbas av en liten monsterröst som säger till mig att jag är en ful liten tjockis som inte räcker till. jag har nu uppehållit mig ganska länge vid utseende och kraven på att vara snygg. egentligen vill jag inte göra det och tänker ofta på att världen skulle se så mycket bättre ut om alla var blinda. tyvärr är det ju så att vi påverkas otroligt mycket av det ideal som medierna bombarderar oss med, och vi har till och med börjat vänja oss med att sjuåringar bantar. därför är det ännu viktigare att vi som vuxna jobbar med vår självkänsla så att vi ska kunna bli goda förebilder för de unga och visa att vi står pall för mediernas skönhetsterror!"


visa och kloka ord, från en vis och klok människa som själv har tagit sig upp från botten och lyckats! FÖREBILD! alla kan!

tack till pallan som tycker att jag är klok. och tack tina för att du tycker att jag är rolig. nu fick jag lite presationsångest! :P

kom hem och hittade en väldigt fin överraskning på vardagsrumsbordet. en blombukett, och ett foto på mig och bashkim, inramat! han kan den där mannen också om han vill! nu ska jag sätta igång med matlagningen! det blir en lååång kväll detta.


<3

håll i er nu.. för nu har jag funderat. jag, charlotta loman. har tänkt! helvete vad jag har funderat. nej, men seriöst...

jag har tänkt litegranna på det här med homosexualtitet och kärlek. hur det präglas liksom. är man bög, så tycker de flesta att det är äckligt. jag förstår mig inte på det här med att vara homofob. varför liksom? eller som bata, skulle aldrig ta på sig en rosa tröja, för det är bögigt. men skärp dig. det visar väl bara att man är säker på sin manlighet.. (nu skulle jag aldrig be honom att ta på sig en rosa tröja..) men, som ett exempel. varför ska man ha fobi för nån som råkar attraheras av samma kön som du är. bara för att han är bög, kommer han inte stöta på dig, eller alla andra killar. det är precis som när man är hetero, jag stöter inte på alla killar jag ser, för tro det eller ej, jag attraheras inte av alla. det gör inte bögar, eller flator heller.

eller de som är lesbiska.. skulle jag vara lesbisk. skulle jag dras till kvinnan, som en sexig, kvinnlig kvinna. inte någon som ser ut som en man. jag förstår inte, är man lesbisk, så dras man ju till det kvinnliga könet, varför dras man då till en kvinna som ser ut som en kille? jag skulle dras till megan fox tjejer.. (mmmm) eller bögar, varför ska de vara så kvinnliga om de dras till det manliga könet? jag blir alldeles förvirrad och förstår ingenting.

fast å andra sidan, så ser man väl på för mycket film. dom flesta bögarna är ju inte som på film, ni vet.. jättedramatiska och överdrivna. men tajta små tröjor och tajta jeans. men, de verkar ju så roliga och, har på nått sätt, ställt fast.. att det är såhär den stereotypiska bögen ser ut.

men sen får man tänka till lite. okej, det första man ser på en människa.. är utseendet, det går inte att sticka under stol med, men det är ju inte utseendet du ska leva med, det är ju dess personlighet. är hellre tillsammans med en ful jävla ankunge, men som har en svan till personlighet, än tvärtom. personligheten är såå viktig tycker jag.

oavsett homo, hetero, bi.. och alla olika sexualiteter det finns.. så bör man inte lägga sig i andras privata saker. okej, tyck att det är äckligt att vara bög då, men man behöver inte visa det, för det är inte du som ska vara tillsammans med en annan kille, det är inte du som ska vara kär i den, och alla ser andra människor på olika sätt. jag kan tycka att en kille är skitsnygg, medans du tyckte att han såg ut som skit.


men att vara kär, det är ett tillstånd, ett sinnestillstånd. man kan alltså inte bestämma, eller rå för vem man blir kär i. så är det bara. så oavsett om man blir kär i en kort, en lång, en tjej, en kille, en tjock, en mörk, en vit, en muslim, en kristen... så är man kär i denne av någon anledning. så jag tycker att alla ska sluta kommentera vilka som är kär i varandra och varför. kärleken är fin, så låt folk vara kär i vilka dom vill. det är ju så härligt att få vara kär.

jag är tillsammans med en kille, som är ganska mycket kortare än mig. och jag kan erkänna att jag tycker att det är jobbigt, men endast för att jag är rädd vad andra ska säga. varför ens bry sig om andra? eller hur? men folk säger, han är så kort, och när jag ser en tjej som är längre än killen tänker jag automatiskt storasyster-lillebror. men lägg av bara. kommentera inte ens. ni vet inte varför jag är kär i honom, ni vet inte vad vi har, och det är inte ni som ska vara tillsammans med honom, utan jag. jag skulle aldrig få för mig att kommentera någon annans val av kärlek. och man blir ju såklart ledsen när man hör sånt. så, min poäng med allt detta är ju, att sluta lägga sig i andras kärleksliv.. låt folk vara kär i vem dom vill. och låt dom vara lyckliga som det är!

hur kan du vara tillsammans med en mörkhyad? hur kan du vara tillsammans med en muslim? hur kan du vara tillsammans med en kille som är kortare än dig? hur kan du vara tillsammans med en sån tjock tjej? varför är du tillsammans med en kille som är så mycket äldre än dig? vad ser du i honom? vad ser du i henne?

fördomarna bara flödar.

att beskriva kärlek är nästan omöjligt, för känslan och upplevelsen skiftar från person till person. ALLA GILLAR OLIKA!

glad alla hjärtans dag! :) <3


"när kärleken inte är galenskap, är den inte kärlek"









timrå i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu. BLÄ!

jag vill aldrig mer kliva utanför huset. det här vädret skrämmer mig. jag vill sitta inne i timrå tills våren. fattar ni hur mkt jag då hatar vintern, när jag frivilligt vill sitta i timrå tills våren? hemska tanke. jag måste nog gå utanför dörren ändå. jag har nu fått det bekräftat, timrå är blindtarmen på norrlänningen. totalt meningslös. behövs inte. bort med skiten, det ger mig ingenting. så känner jag.

att måsta sitta och åka fram & tillbaka med bilen, varje jävla dag.. fram & tillbaka, fram & tillbaka. bensin pengar, ökad risk för att råka ut för en bilolycka, måsta känna timrås äckliga lukt, flera gånger om dagen. nej, det här är inget för mig.

har även fått bekräftat att jag talar emot mig själv. jag påstår att man inte ska banta, vad gör jag nu då? jag grovbantar, verkligen grov deffar. men jag menar givetvis smala människor. de ska inte hålla på å banta.
jag skriver att jag hatar folk som kör typ 80 på motorvägen. upptäckte att jag själv gör det, idag på vägen hem från jobbet, tyckte jag att det va så konstigt att alla körde om mig, tills jag insåg att fan.. jag kör ju super sakta, men jag hade inge bråttom, så jag ökade inte farten, och blev genast den personen jag inte vill vara. "bättre att komma fram lite sent, än att inte komma fram alls.." jamen dåså! hur som helst, jag är dubbelmoralen själv. jag uppfann dubbelmoralen. kul, nått viktigt har man åstdakommit i sitt lilla liv. att bli ett negativt ord.

nu ska jag fortsätta grov banta lite, sen dö på soffan. blev upprörd imorse när min bildörr hade frusit fast, så i protest sparkade jag på dörren och gjorde nått knäppt med min fotled. så nu har jag ont där. KARMA IS THE BIGGEST BITCH EVER! äh!

nejmen, hejdåhejdå!

hata att älska, älska att hata

jag hatar när man åker i en rulltrappa, och det är folk framför, också stannar de precis där man ska "kliva av" för att se sig omkring lite. men lägg av förfan, jag är bakom och vill helst kunna gå. stanna inte här? hur dum får man vara? jag blir så arg när folk gör så att jag har lust att skrika och meja ner dom.. eller när man går på stan, och folk strosar omkring, i SLOW MOTION, och dom tar upp heeeeela gången där man går, också har man bråttom, och dom flyttar inte på sig. gaaaH! jag hatar folk som kör typ 40 på 70-väg. jag har lust att skriva lappar och ha i bilen, köra om och sätta upp lappen i fönstret där bak.. där ska det stå.. "det är 70 här din idiot.. gasa!!!" jag hatar när folk står i rödljus och inte fattar att det är grönt. så jävla ouppmärksamma bilförare.
jag ogillar dessutom att köra om, speciellt på vintern, när det är spårigt. så om alla körde 110 på motorvägen, så skulle man slippa köra om, så snälla sluta kör 80!!!! sånt här skulle jag kunna gå och irritera mig över tills jag dör.
jag hatar folk som tar bilder på sig själv... och ska försöka se lite snygg ut. det bara gååår inte. ni kanske har märkt att jag på VARENDA bild gör en puss mun, eller nån grimas. jag kan inte vara seriös på bild. det har väl med självförtroendet att göra. men det känns ju sååå fruktansvärt lame, att stå för sig själv och ta bilder på sig själv. varför? och ännu värre, är väl att lägga ut bilderna och sen kommentera vad som är såå himla snyggt på en. "älskar mina läppar, as snygga, älskar mina ögon, mitt hår..." blablablabla. sluta bara!
jag hatar vintern, varför existerar ens denna årstid? jag är född i helt fel land. kallt, jävligt och bara onödigt och meningslöst. man kan inte göra nånting på vintern, förutom att supa sig full (och till och med det är jobbigt..) eller åka bräda. och efter tre veckor är man nöjd. så, mitt förslag till moderjord är att låta vintern vara i ca 3 veckor, och sen blir det sommar. man är så mycket gladare på sommaren, det är varmt, man får i sig d-vitamin från solen, man kan göra mer saker. bara grejen att gå och sätta sig i en park och knäcka en bärs. skönt å göra det på vintern. nej! jag hatar att man måste ha så mycket kläder på sig, eller att man måste använda handskar/vantar. jag kan inte använda det, jag tappar bort dom och det är bara jobbigt, som nyss när jag tankade, hade jag inga vantar, och det resulterade i att mina händer va så kall att jag inte kände när jag klämde fingret på nå jävla vänster i tank-slangen. helvete vad ont det gjorde sen. jag hatar droger. hatar hatar hatar! det finns sååå mycket mer jag hatar, och jag kan hålla på tills jag dör. men energin räcker inte till.

jag älskar sommaren, jag älskar bashkim han gör mig lycklig och får mig att skratta, och gråta. han är min bästa vän. jag älskar mina föräldrar.. sååå mycket. med tanke på att jag är det enda barnet sedan en massa år så har jag fått mycket, way to mycket kanske. jag är bortskämd, och det är väl på gott och ont, men jag vet att mamma och pappa har gjort såå mycket för mig, och jag kommer aldrig kunna återgälda med materiella ting, men med min kärlek perhaps! jag älskar min syster.
jag älskar amanda och frida! bättre vänner kan man inte ha. trots fridas avstånd (då hon bor i chile) vet jag att hon finns där för mig dygnet runt, och att hon skulle sätta sig på första bästa plan om så behövdes. jag vet att jag kan ringa amanda oavsett tid på dygnet, även om jag bara vill prata. jag vet att hon ställer upp i ur och skur... och att hon skulle göra vad som helst för min skull. dom berättar vad jag gör fel, men framförallt berättar dom för mig vad jag gör rätt, vad jag är bra på, och allt jag behöver höra. mer än så behöver man inte av sina vänner. riktiga vänner är de som stannar kvar, även när de har upptäckt dina brister. jag älskar alla i min familj. jag älskar barn, åååh vad jag älskar barn! en dag ska jag skaffa en massa barn. jag älskar äldre människor, jag älskar människor med speciella behov, down syndrom som exempel.. såå fina och roliga människor, oförargliga och charmiga. jag älskar att vara omgiven av mina nära och kära, jag älskar att ibland få vara ensam.

det känns som att jag hatar mer än jag älskar. å andra sidan så är det lättare att hata än att älska. starka ord det där. hata, älska. jag ska börja älska mer, hata mindre. det tar mer energi att hata någon, än att älska någon. jag älskar, att jag har någon att älska.



jag älskar mig själv på den här bilden. sååå snygga läppar, och håret är totally fab, och ögonen lyser som diamanter.. ööööh?!

det går bra för B på jobbet! :)


aj aj! det gör ondare än vad det ser ut. men jag är alldeles blodig vid nagelbanden. jävla vinter.



pussmun och grimas på samma gång. great!





fina fina vänner! <3




ti je ma e mira në botë,

vilken underbar dag. minus att jag fick en p-böter på 500 spänn. BRA! när man ska spara pengar till flytt.

men annars så, var jag och B först ute och promenerade en långis. det var jätteskönt att va ute i det as sköna vädret. sen drog vi hem, och grov städade, verkligen grov städade, och det behövdes kan jag lova. vi tog undan julgranen idag då ingen av oss har haft orken att ens bry sig. patetiskt. det blir andra bullar i det nya & fräscha placet.

senare fick vi fin besök, av amanda & admir, vi lagade middag, (kyckling med ugnsrostade rotsaker, bea och sallad) :) och sen drack vi kaffe, åt mums mums och spelade spel. sen vart det fotboll. danmark - england. och nu ska de promt se frankrike brasilien!

bata står och smygröker i vardagsrums-fönstret. haha, nu vill bata läsa mitt inlägg, så att han kan godkänna det. jag dog lite inombords nu! ha ha ha ha!

gå och sova nu.. har skola tidigt imorgon. gick aldrig i måndags pga att jag va bakis :S ansvarlöst, har grov ångest nu! så...

jag vart inte godkänd av bashkim, men jag trotsade honom. jag är sååå modig.

nu vill han skriva en rad...


Nu ska jag skriva en rad, nu har jag skrivit en rad, tack för mig!
Jag Bashkim kryeziu ÄLSKAR Charlotta Loman verkligen älskar henne! sjukt mkt fattar inte hur mycket men jätte mycket,oj oj oj peace
Te dua zemra ime shum!
jag lovar lotta har inte skrivit detta, ring o kolla vettja!


you gave precious life to me sister, so now i live my life for you sister.

inatt har jag drömt. gud vad jag har drömt. att jag va i australien med min syster.. vi åkte båt och tittade på delfiner. min fina, älskade storasyster. du är så saknad. måste åka till graven och hälsa på. och hälsa på mormor och morfar som ligger i graven brevid. alldeles för längesen jag var där. det är något jag måste göra.

jag ska jobba idag. känner mig så jävla less på jobbet nu, fyfan! hur ska jag orka med detta? hur ska jag orka jobba tills jag fyller 65? jag har fel jobb. när jag utbildar mig, så gör jag något jag vill. jag är uppväxt med och lärd, att utbildning är vitkigt. alla i min släkt har utbildat sig. titta på¨moster som sitter i riksdagen, hur coolt är det liksom! :) pappa jurist, mamma lärare.. haha, nu kändes det som.. "pappa kines, mamma japan, stackars lilla barn"

nu ska jag borsta tänderna och torka håret.

igår när bashkim kom hem från jobbet hade han med sig gotta och ett litet kort där han hade skrivit "jag älskar dig, du är bäst" . min fina fina bashkim. har aldrig varit med en människa som får mig att skratta så mycket som han. och när han kör sina små danser, han dansar och springer omkring och lallar på. haha! lilleman! <3

puss!


B:s favorit låt, som han gärna dansar till.

allvarligt?! alla rätt..

jag fick alla rätt på mitt MATTE prov.. fatta! alla rätt!! jag har ALDRIG fått mer än typ 1 rätt på ett matte prov i hela mitt liv, eller jo okej. klarade ju matte A, men det va för att jag va så "speciell" sa min lärare.. konstigt..

och då måste man ju fundera, vad beror då detta på? jag har alltid inbillat mig eller trott att jag är sämst på matte, alltså, att det bara är så.. och tänkt.. ja, men jag är en språkmänniska. för språk är något jag behärskar väldigt bra.

och så fort jag tog studenten så började jag plugga matte b, men då flyttade jag till Barcelona, så då sket jag i det och sen har jag försökt hoppa på den här kursen igen och igen, och jag tror det är fjärde gången jag gör det nu, och nu är jag så motiverad att klara den här skiten. för det är inte kul, och jag måste ha den här kursen för att bli behörig i allt jag vill komma in på.

men, åter till frågan, vad beror detta på? jo, min motivation finns ju äntligen där, och det blir ju såklart roligare när man klarar sig igenom med så bra resultat. men jag tror främst att det har med lärarna att göra. jag har haft såå kassa mattelärare genom åren, och nu har jag en underbar lärare, som bryr sig och engagerar sig. så, finally säger bara jag! jag är ju förfan matte smart nu! jag fattar vad jag gör, och får alla rätt! jag kan bara inte inse det.

ja nog om det där nu. igååår, fick jag ÄNTLIGEN träffa carrvan, vi har inte setts sen.... ja, långt innan jag drog till thailand. vi hade så mycket och prata om! vi satt och bara pratade i 5 timmar. det va skönt och mysigt. sen skulle jag åka och surra lite med mandy, men när jag satt mig i bilen och skulle ringa henne insåg jag att min mobil va död, hade inte en aning om hur länge den hade vart det, så det va bara att pallra sig till timrå...

snart flyttar vi. har sagt det förr, men jag säger det igen. jag längtar så jäääääävla mycket.

gud vad jag hatar tv-shop reklam. jag hatar det.. "köp den här otroliga ab circle pro blablabla.. inte för 1000 kr, inte för 900.. utan för bara 899 :- (det är 900 spänn idioter).. tjejer.. hur skulle det kännas att äntligen våga gå i bikini på sommaren, killar.. tänk er att ha självförtroendet att ta av sig tröjan utan att skämmas..."

allvarligt? jag blir irriterad. orkar inte ens kommentera det. jag säger bara, sluta banta. träna, ät hälsosamt och lev livet!

ikväll.. då blir det utgång! med errkan och madeläään! min första lediga söndag på tre veckor, har inte sovit såhär länge på länge.. haha! ser fram emot ikväll iaf, har jag gjort länge. hoppas min förväntingar inte är för höga bara!

nu ska jag slänga i mig lite fil och banan! :) good day!

jag heter lotta och vet inte vad punkt eller kommatecken är därför skriver jag bara allt i en enda lång mening

happ nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lunch jag är trött och seg och vill inte jobba nå mer nu men man måste väl jag är iaf mätt och belåten och har precis stoppat in en prilla nu känns det bra sen ikväll blir det hem och stupa i sängen för jag börjar jobba 10 imorgon igen

alltså, visst är det jobbigt med människor som inte skriver med punkt, komma-tecken eller nånting annat. det går ju knappt att läsa vad de försöker få fram. nu när jag läser igenom det jag skrev längst upp så får jag huvudvärk. det värsta jag vet, det absolut värsta, är människor som inte kan stava eller simma. ok, om de är ordblind eller är dyslektiker, men andra människor. som stavar väl som vell.. nej.. så får man bara inte skriva! oxå..haha va? nej nej nej! nu skriver jag iofs inte heller korrekt, med tanke på att jag typ aldrig använder en stor bokstav, men det har bara med lathet att göra. ska skriva korrekt från och med NU! Och det här med att simma, alla måste kunna simma. Bashkims kusin, han kan inte simma? Men varför? Hur svårt kan det vara att lära sig? Spelar väl ingen roll om man bor i Kosovo eller Sverige, (okej, det finns inte hav i kosovo) men åk till en pool, lägg dig i vattnet och lär dig!

Vi har en praktikant på jobbet, jätte trevlig kille som är lika gammal som mig. Den stackaren bor i kramfors, eller ja.. har bott. Förstår verkligen inte hur man kan bo där? Hur man frivilligt kan välja att bosätta sig i en stad som kramfors? Är det ens en stad? Nej, en byhåla. ö-vik förstår jag mig inte heller på, det känns bara så meningslöst, och människorna som bor där känns meningslösa.. Jag är väl för inrutad i lilla sundsvall, som för den delen inte heller är nått och bo i.

Nu ska jag slänga ner mig i soffan de sista 20 minuterna av min rast, sen ut och jobba för kung och fosterland. Tror jag ska terrorisera Erika lite idag, eller göra något oväntat. Har en sådan dag idag!

Jamen dåså, vilket jävla grov rurr! hejdåhejdå!

va?

jag dog nu. bashkim brukar blanda alla möjliga och äckliga saker på sina mackor, en morgon hade han philadelphia, majonäs och typ pizzakrydda.. och messmör!

IDAG HAR HAN SMÖR, KAVIAR OCH KALKON PÅ! fyfan vad äckligt. nu går jag och kräks. hejdå!

kellogs cornflakes

det här med att borsta håret är verkligen inte min grej. jag är ju nå så jävulskt håröm, så därför struntar jag i det. en människa tappar ca 100 hårstrån om dagen, och när man inte borstar håret, så resulterar det i att när jag väl borstar håret så tappar jag alla mina 100 hårstrån, också har jag kanske inte borstat håret på 3 dar, lika med 300 hårstrån. det jag vill komma fram till är att det ligger då hår överallt, vilket är äckligt. jätte äckligt. så nu har jag bestämt mig för att börja borsta håret.

idag är det fredag. och helg. jag får dock inte va ledig. eller jo, på söndag! på söndag ska jag sova exakt heeela dagen, utan att ha dåligt samvete över det. sen ska jag gå ut, med favvo tjejerna på ica. det blir trevlans.

måste sätta mig i bilen och köra in mot jobbet snart, känns sådär. när jag sitter i kassan använder jag fel arm för att knappa in varorna, så nu har jag fått nån jävla nerv i kläm.. min första arbetsskada... yeeeeey!

bashkim sitter och försöker mata mig med sin frukost... som alltid består av samma sak, i samma skål. en fifa, fotbolls skål, som han fyller med mjölk och kellogs cornflakes, till detta dricker han alltid te, i sin kellogs cornflakes mugg, aldrig nån annan mugg än denna. han är en nörd.

nej, dags att dra till jobbet och dra på mig lite fler arbetsskador. hooo, det här kommer bli en seeeg dag!

farväl, adjöö, hejdåhejdå!

effektivitet.






idag har det vart en bra dag! känns som att jag har vart lite effektiv och gjort det jag har sagt att jag ska göra. då mår man bra! först gjorde jag prov, det gick awesome, dock försov jag mig en sisådär 2 tim, vaknade 10, va på skolan kvart i elva och gjorde ett prov på 30 min. och det kändes bra..

sen drog jag på birsta med karln, han köpte nya kläder till mig! :D också käkade vi lite och tittade på saker till nya lägenheten! ska bli såå skönt att få flytta!

ja, sen drog jag iväg och tränade. en timmes spinning.. trodde jag skulle dö när jag inte har tränat på 1 1/2 mån, men det va faktiskt inte så jobbigt. och jag har hunnit med å tvätta också! som sagt, effektiv.

nu sitter jag och äter morötter och kollar på wanted. jag blir lite illa till mods när de slår den där stackars killen bara sådär, eller det faktum att de lurar honom så han kan döda sin egna pappa. den enda han har typ. hua!

jag luktar vitlök. försökte chatta med frida igår också, men det gick sisådär. hennes dator är keeefff! hur som haver så verkar hon ha det bättre än någonsin. har köpt hus där nere, ligger och badar i en pool hela dagarna och spelar fotboll med sin hund. jag vill också flytta till chile och göra det. men jag ska iaf få flytta till storgatan, alltid något!

mina tankar går ut till min bästa bästa vän amanda idag! henne har jag tänkt på hela dagen! mitt hjärta! <3

nej, nu ska jag pussa B adjö, som ska på fotbollsträning. sen mysa ner mig i soffan och bara va för mig själv. imorgon blir det jobb igen!


new.

jag startar en ny blogg, en nystart liksom. med rätt efternamn dessutom! :)

jaha.. hade inte så mycket att komma med idag. har jobbat, fikat med mandy och pluggat!
jag och bata ska ha en hel dag tillsammans imorgon, eller iaf fram till halv sex, för då ska jag gå och träna. har ångest för att jag inte har tränat på typ 1 och en halv mån. usch usch usch. man mår så mycket bättre när man tränar. man är gladare, man får inte lika ont överallt, och som jag som har problem med ryggen och astma.. allt blir bara bättre.

jag ska börja mitt nya liv imorgon. sen jag och bata flyttade ihop så ha sambo kilon bara stigit, både på han och mig. så nu får det fan bli nån ändring. dags att ta tag i livet. börja äta hälsosammare och träna. thats the shit, jag är taggad som faaan!

dock, så har jag noll karaktär, jag kommer hålla på och va flitig i typ två veckor och sen ge upp. men jag får inte, jag hatar att ha den känslan i kroppen som jag har nu! hatar hatar hatar!

en annan sak som jag hatar, det är brudar med stora bröst, som springer omkring och visar dom hela tiden. alltså, inge fel med att älska sina bröst och vilja visa upp dom. men vart finns mystiken? skulle jag ha stora pattar, så skulle jag för det första inte klä mig i nån liten klänning med årets urringning och sen hålla in magen och ut med brösten så det ser ut som att jag inte kan andas. det sexigaste som finns är väl när en tjej har jeans, en shysst t-shirt och ett par as fierca klackar till. ja, alla är olika (och tur är väl det.. känns som att jag har sagt det förr) men enligt mig så är det fett fult när man flaschar sådär och man ser lite white trash ut. osmakligt! det känns lite anna nicole smith, och aa. uuujäääÄ!

det är transformers på tv:n, megan fox är väl sexig? lite smink, brun och fräknig och sexy ass mama till kropp.. mm-mmm-mmm.. henne skulle jag inte tveka å ligga med.




kolla in beoynce på mitten bilden, way hot! less is more säger bara jag!









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0